Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня, 11:06
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/21/kropivnitski-saperi-otrimali-mizhnarodnu-tehnichnu-ta-blagodiinu-dopomogu.htm
новини, 21 жовтня, 11:06

Кропивницькі сапери отримали міжнародну технічну та благодійну допомогу


В рамках міжнародної технічної допомоги за Програмою розвитку ООН в Україні днями до Кропивницького надійшов черговий вантаж. Цього разу він містив обладнання для модернізації роботи піротехнічних розрахунків. 


В межах проєкту “Протимінна діяльність в Україні” фахівці частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення  отримали 10 металодетекторів з великою пошуковою головкою (в комплекті з частинами) та 4 електричні підривні машинки. 


Проєкт  “Сприяння безпеці людей в Україні через багатовимірну кризу, спричинену війною” надав можливість поповнити матеріально-технічну базу піротехнічного підрозділу Кіровоградщини топографічними приладами та інструментами, зокрема лазерними далекомірами, вимірювачами опору, компасами та біноклями, а ще комплектами вибухового кабелю. 


Ще частина майна надійшла за рахунок благодійної допомоги від Королівства Данії. До складу благодійного вантажу увійшли реанімаційний набір для проведення серцево-легеневої реанімації, складні ноші для транспортування постраждалих, мультитули, стандартні набори гачків та лісок, фотоапарат, налобні ліхтарі, GPS-навігатори, рюкзаки, котушки, ізоляційні та сигнальні стрічки, кабелі та тягові троси різного діаметра, мішки для піску та застережні знаки з надписом “Увага! Міни!”.


Наразі одним з найважливіших завдань підрозділів ДСНС є проведення робіт з гуманітарного розмінування на деокупованих територіях. Піротехніки з усіх регіонів України нині виконують бойові завдання в північних, південних та східних областях. З урахуванням їх потреб, ДСНС України розподілено майно між гарнізонами, щоб виконання завдань з розмінування стало ще ефективнішим та безпечнішим для особового складу.


Дякуємо міжнародним партнерам за підтримку, що дозволяє робити цей світ безпечнішим для українців, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

             

822Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: