Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/vidbuvsja-vidkritii-chempionat-kirovogradskoi-oblasti-z-pauerliftingu-zhim-lezhachi-.htm

Відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з пауерліфтингу «Жим лежачи»


У Кропивницькому на базі факультету фізичного виховання ЦДУ ім. В. Винниченка за підтримки голови Кіровоградської обласної ради Юрія Дрозда відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з пауерліфтингу «Жим лежачи» на титул «Кубок захисника-2024» сьогодні, 11 жовтня. 


«Ми живемо в часи повномасштабної війни. Вона забирає кращих доньок та синів України. Сьогоднішній захід присвячений саме захисникам і захисницям України, ці змагання – на їхню честь. Спортсмени, які сьогодні беруть участь у чемпіонаті, показують свою цілеспрямованість та єдність. Від імені депутатського корпусу зичу вам успішних виступів. І щиро бажаю перемог у спорті і найголовнішої, найбажанішої Перемоги для нашої України. Пам’ятаємо і цінуємо кожного Героя, завдяки яким ми маємо змогу зараз і жити, і працювати», – звернувся до учасників змагань голова обласної ради Юрій Дрозд. 


Відкритий чемпіонат області зібрав більше півсотні віком від 16 до 50 років. 

https://t.me/oblrada_kr/8431

   

615Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: