Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/vidbudutsja-kursi-tsilovogo-priznachennja-za-navchalnoju-programoju-osnovi-komp-juternoi-grafiki-.htm

Відбудуться курси цільового призначення за навчальною програмою «Основи комп’ютерної графіки»


Ваша робота пов’язана із цифровою обробкою інформації? Якщо у вас фахова технічна освіта, ви володієте комп’ютерними технологіями, маємо пропозицію – курси цільового призначення для підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи комп’ютерної графіки».


Завданням курсу є формування знань та умінь, необхідних для ефективної обробки інформації, поданої в графічній формі, а також для використання комп’ютерних зображень у навчальній і професійній діяльності, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


За короткий час ви опануєте методику роботи у різних графічних редакторах, принципи моделюванняоб’єктів, алгоритми і сучасні програмні засоби обробки графічних зображень тощо.


Навчання розпочинається 17 жовтня 2024 року і проходитиме на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


Не втрачайте можливість поглибити свій досвід і розширити перспективи професійного розвитку – доєднуйтесьі розкрийте свій потенціал у цьому сегменті IT-індустрії!Акцентуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Зацікавила інформація? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: