Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/trivae-pidgotovka-do-sesii-kropivnitskoi-miskoi-radi-pratsjue-postiina-komisija-z-ekologii-zemelnih-vidnosin-ta-komunalnoi-vlasnosti.htm

Триває підготовка до сесії Кропивницької міської ради: працює постійна комісія з екології, земельних відносин та комунальної власності


Вчора, 10 жовтня, під головуванням депутатки міської ради Валентини Яремчук відбулось засідання постійної комісії Кропивницької міської ради з питань екології, земельних відносин та комунальної власності. Під час засідання депутати розглянули низку важливих рішень, що впливають на управління комунальною власністю та регулювання земельних відносин у Кропивницькому.

 

Так, одним із таких рішень стало внесення доповнень до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації до 2025 року.  Під час засідання були підтримані  також проекти рішень про передачу у власність земельних ділянок громадянам обласного центру.  Ці рішення спрямовані на врегулювання земельних відносин у приватному секторі та закріплення прав на власність.

 

Крім того, комісія розглянула і схвалила низку дозволів на розробку проєктів землеустрою для будівництва гаражів і зміни цільового призначення земельних ділянок. 

 

На порядку денному засідання були і  проєкти рішень про продовження договорів оренди земельних ділянок для кількох підприємств. Ці кроки сприятимуть розвитку місцевого бізнесу та підтримці підприємницької діяльності в Кропивницькому.

https://www.facebook.com/krrada.official


502Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: