Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/na-kirovogradschini-ob-ednalis-dlja-spivpratsi-migratsiina-sluzhba-ta-derzhpratsja.htm

На Кіровоградщині об'єднались для співпраці міграційна служба та держпраця


Два відомства об'єднались для реалізації спільних дій, спрямованих на детінізацію у сфері зайнятості населенняпри працевлаштуванні іноземців та осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції на Кіровоградщині.


11 листопада намір об'єднання скріпили підписами у Меморандумі про співпрацю начальник Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби Андрій Кочерга та начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Валерій Тригубенко.


Відомства консолідують зусилля задлязабезпечення дотримання законодавства про працю суб'єктами господарювання, які використовують найману працю іноземців та осіб без громадянства, захисту трудових прав таких працівників, зменшення рівня незадекларованої праці, запобіганню та протидії нелегальній міграції.


Документ набрав чинності з моменту його підписання та діятиме упродовж трьох років, повідомляє Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС.


722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: