Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня, 11:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/25/vidznaki-kropivnitskoi-miskoi-radi-ta-vikonavchogo-komitetu-otrimajut-zahisniki-ukraini.htm
новини, 25 вересня, 11:28

Відзнаки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету отримають захисники України


Комісія з питань нагородження провела своє засідання у Кропивницькій міській раді вчора, 24 вересня.


Члени комісії під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої розглянули документи щодо нагородження Почесними грамотами  Кропивницької міської ради та виконавчого комітету з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України та Дня працівників освіти.


- Низький уклін і щира вдячність  нашим захисникам від усіх кропивничан за їхні мужність та відвагу, виявлені під час захисту української землі від російських агресорів, - відзначила Світлана Балакірєва. – Тож сьогодні ми розглядаємо подання на тих, хто зупиняє на фронті окупантів,  хто знищує ворога у блискавичних і сміливих операціях – на наших славетних «кіборгів». 


Комісія підтримала рішення про нагородження заслуженими відзнаками міської ради та виконавчого комітету двох військовослужбовців та вчителя англійської мови ліцею Кропивницького.

https://www.facebook.com/krrada.official

   

2403Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: