Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 вересня, 09:17
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/12/razom-z-unicef-do-bezpechnogo-maibutnogo-u-kropivnitskomu-malechu-navchajut-buti-obachnimi.htm
новини, 12 вересня, 09:17

Разом з UNICEF до безпечного майбутнього: у Кропивницькому малечу навчають бути обачними


Традиційне засідання Клубу безпеки для маленьких кропивничан пройшло у навчально-ігровому просторі мобільної точки “Спільно” Дитячого фонду ООН UNICEF, розташованій в обласній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Діти були налаштовані на цікаві рухливі ігри, тож, розпочали заняття з руханки. Потім учасників поділили на команди для пожежної естафети. Тут кожен міг спробувати свої сили у ролі справжнього рятувальника, що мчить чимшвидше на автівці до будинку, що палає. Разом повторили пожежні правила та перелічили предмети, які допоможуть приборкати полум’я.   


Аби дати дітям трохи відпочити від інтенсивного руху, їм запропонували творчу вправу. Разом з надзвичайниками юні прихильники безпеки здолали лабіринт та пригадали правила мінної безпеки. 


Разом з офіцеркою Служби порятунку усе вийшло швидко та легко. Сподобалося усім. Тож, ті, хто завітав уперше до ігрового майданчика   UNICEF, пообіцяли повернутися сюди ще.


             

664Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: