Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 вересня, 11:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/05/u-mobilnii-tochtsi-spilno-rjatuvalniki-razom-z-predstavnikami-unicef-vchat-malechu-bezpetsi-foto-.htm
новини, 5 вересня, 11:43

У мобільній точці “Спільно” рятувальники разом з представниками UNICEF вчать малечу безпеці (ФОТО)


Рятувальники роблять усе можливе, щоб захистити маленьких українців від різних небезпек. Зокрема, активно долучаються до   організації занять для підростаючого покоління, спрямованих на засвоєння важливих правил безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


4 вересня надзвичайники провели декілька годин у товаристві маленьких учасників Клубу безпеки, постійних відвідувачів  мобільної точки “Спільно” Дитячого фонду ООН UNICEF, розташованої у Кіровоградській обласній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського.


Під час уже традиційної руханки і змагань у супроводі рятувальників діти засвоювали прості, але дуже важливі правила мінної безпеки, дотримання яких допоможе вберегти малечу від лиха. 


А за створенням аплікації пожежного автомобіля рятувальниця пояснила дітям, чому небезпечно пустувати із сірниками, як виникає пожежа та що робити, коли в оселі виникло займання. 


Сподіваємось, ці традиційні зустрічі не лише розважають малечу, а й допомагають засвоїти важливу інформацію про безпеку.

           


1548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: