Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня, 11:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/26/u-novoukraintsi-vidbulosja-viizne-zasidannja-oblasnogo-komitetu-zabezpechennja-dostupnosti.htm
новини, 26 липня, 11:22

У Новоукраїнці відбулося виїзне засідання обласного комітету забезпечення доступності


Керівники структурних підрозділів ОВА на чолі із головою обласного комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до обʼєктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Галиною Пастух провели виїзне засідання в Новоукраїнці щодо питання розвитку «безбарʼєрності» на території громади.


Під час наради керівники громад та голови місцевих комітетів доступності доповіли про заходи щодо покращення безбар'єрного простору та озвучили проблемні питання.


Галина Пастух наголосила, що безбар'єрність - це не тільки подолання фізичних перешкод, таких як облаштування пандусів та підіймачів. Вона включає також інформаційну, цифрову, суспільну, освітню та економічну доступність, щоб кожен мешканець громади чи гість не відчував жодних бар'єрів. 


Також вона доручила створити обов'язковий план заходів щодо розвитку безбарʼєрності на 2024 рік та надати його для аналізу ОВА.

https://t.me/kirovohradskaODA/22199


1060Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: