Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня, 14:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/26/na-pidtrimku-ukrainskih-bdzholjariv-u-kropivnitskomu-ogolosili-ditjachii-konkurs-maljunkiv.htm
новини, 26 липня, 14:42

На підтримку українських бджолярів: у Кропивницькому оголосили дитячий конкурс малюнків



У Кропивницькому організували дитячий конкурс малюнків — дітей віком від двох до п’ятнадцяти років запрошують створювати тематичні малюнки з бджільництва. Всі учасники акції одержать подарунки. 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр спільно з Обласною спілкою пасічників та розважальним центром «Portal Park». 


Там кажуть: акцію організували, аби підтримати бджолярів у складний для них час, і разом з тим — подарувати дітям радість. 


«Надворі ще літо, яскраво світить сонце, спека докучає Кропивницькому, а на пасіках все сильніше відчувається наближення осені — помітно зменшилась сила бджолиних сімей. Наша команда спільно з Обласною спілкою пасічників та розважальним центром «Portal Park» вирішили організувати акцію та запропонувати діткам через малюнки подякувати пасічникам і бджілкам-трудівницям», — діляться у Гончаренко центрі Кропивницький. 


Участь у акції можуть взяти діти віком від 2 до 15 років: для цього їм треба створити малюнки про бджілок, і принести їх до Гончаренко центру. Кожен учасник акції отримає сертифікати на безкоштовне відвідування дитячо-розважального центру «PORTAL PARK», а також мед від Спілки пасічників. 


Приносити малюнки закликають за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький) з понеділка по п'ятницю з 14:00 до 17:00. Перед цим радять заповнити коротку форму за цим посиланням. Акцію проводять до 6 серпня включно, коли в Україні святкують Яблучний Спас. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1531Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: