Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня, 13:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/26/dolju-vchitelki-kolaborantki-virishuvatime-sud.htm
новини, 26 липня, 13:41

Долю вчительки-колаборантки вирішуватиме суд


За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом впровадження у закладах освіти стандартів держави-агресора (ч. 3 ст. 111-1 КК України).


До повномасштабної військової агресії російської федерації проти України обвинувачена працювала вчителем у Енергодарській гімназії № 3 Енергодарської міської ради Василівського району Запорізької області


З березня 2023 року, маючи відповідний досвід роботи, кваліфікацію, навички та професійні якості, працює на ворога директором «Государственное казенное учреждение общеобразовательная организация Запорожской области «Средняя общеобразовательная школа № 5 г. Энергодара».


На новій посаді вона сприяла відкриттю у приміщенні зазначеного навчального закладу «Школа «Росатома», діяльність якої спрямовано на залучення дітей до підтримки природничо-наукового та математичного методів освіти російської федерації.

https://t.me/kirgpua/1668


1453Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: