Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня, 10:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/19/juvenalni-prokurori-domoglisja-povernennja-300-tis-grn-gromadi.htm
новини, 19 липня, 10:59

Ювенальні прокурори домоглися повернення 300 тис грн громаді


За послідовної позиції Кропивницької окружної прокуратури суд зобов’язав ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» повернути надмірно отримані кошти.


Прокурорами встановлено, що відділом освіти Соколівської сільської ради у 2021 році проведено закупівлю електроенергії для закладів освіти громади та укладено ряд додаткових угод до договору постачання електричної енергії споживачу.


В порушення вимог ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі», зазначені додаткові угоди, якими підвищено ціни на електричну енергію, не мають належного документального обґрунтування та укладено з порушеннями за завищеною ціною.


З метою захисту інтересів держави в особі Соколівської сільської ради, окружною прокуратурою пред’явлено позов про визнання додаткових угод недійсними та стягнення з енергопостачальної компанії неправомірно отриманих коштів в сумі понад 300. тис гривень.

https://t.me/kirgpua/1654


1672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: