Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня, 11:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/19/derzhavna-sluzhba-zainjatosti-provodit-proforientatsiinu-robotu-z-moloddju.htm
новини, 19 липня, 11:13

Державна служба зайнятості проводить профорієнтаційну роботу з молоддю


Державна служба зайнятості велике значення і увагу приділяє профорієнтаційній роботі з молоддю, яка стоїть на порозі перших кроків у доросле життя, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Для прикладу, Новоукраїнська філія обласного центру зайнятості проводить різнопланові інтерактивні заходи, що допоможуть після закінчення навчального закладу професійно реалізуватися. 


«Є робочі дні, що заряджають неймовірно позитивною енергією. Хоча, мабуть, справа не у днях, а в тих подіях, які відбуваються, та людях, котрих зустрічаємо. Саме сьогодні, під час проведення інформаційної години, що пройшла  в центральному парку міста для студентської молоді професійно-технічного училища № 40 м. Новоукраїнка, я надихнулася цією енергією, позитивом від спілкування та життєлюбною атмосферою», – ділиться своїми враженнями від інтерактивупсихологиня Алла Калич.


Під час заняття молодь ознайомили з:


- етапами професійної кар’єри особистості;

- правилами написання успішного резюме;

- сучасними методами надання послуг незайнятому населенню: у т.ч. електронними сервісами Державної служби зайнятості.


Море інформації, насиченої особистими враженнями, живе спілкування, жарти та обмін думками – це те, що не знайдеш у жодному підручнику. 


Сподіваємося, що профорієнтаційна робота, яку проводять фахівці служби зайнятості, буде мати гарний результат –свідомий та виважений вибір майбутньої самореалізації кожного студента. 


«Крокувати до мрії будемо разом! Мрія кожного – побудувати успішну професійну кар'єру та ходити на роботу із задоволенням», – акцентує Алла Калич. 



1506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: