Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня, 11:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/18/u-kirovogradskomu-garnizoni-rjatuvalnikiv-chergove-materialno-tehnichne-popovnennja.htm
новини, 18 липня, 11:56

У Кіровоградському гарнізоні рятувальників чергове матеріально-технічне поповнення


Завдяки підтримці західних країн матеріально-технічна база Служби порятунку Кіровоградщини міцнішає, поповнюючись необхідною технікою, спорядженням та спецінструментами і засобами, що допомагають бійцям ДСНС рятувати людські життя, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Усе, що надходить до нашої держави від країн-партнерів, ДСНС розподіляє на гарнізони відповідно до потреб регіону. Черговий гуманітарний вантаж днями було доправлено на Кіровоградщину. 


Цього разу кіровоградські рятувальники отримали від Литви 20 тонн піноутворювача у пластикових контейнерах місткістю 1000 літрів, який є незамінним в роботі підрозділів під час ліквідації пожеж. 


Враховуючи те, що нині Україна залишається однією з найбільш замінованих країн світу, суттєва допомога надається піротехнічним підрозділам. Ось і зараз для потреб розрахунків з гуманітарного розмінування Німеччина направила металодетектори двох модифікацій та рами до них, а ще — два костюми саперів. 


Серед багатоманіття техніки, що рятує життя, на особливу увагу заслуговує робот для розмінування. Його технічні можливості вже найближчим часом вивчатимуть кропивницькі сапери, щоб зробити процес розмінування ще більш ефективним та безпечним для бійців піротехнічних підрозділів.


Відтак, захист наших громадян та територій області від стихій та інших небезпек, а також загроз воєнного часу стане ще потужнішим.


Більше спецзасобів та техніки — більше безпеки для українців. Дякуємо за підтримку західним партнерам!

                


1456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: