Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня, 13:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/18/-ukrposhta-apteka-v-ukraini-zapratsjuvav-proekt-iz-bezkoshtovnoi-dostavki-likiv-u-prifrontovi-raioni.htm
новини, 18 липня, 13:13

«Укрпошта Аптека»: в Україні запрацював проєкт із безкоштовної доставки ліків у прифронтові райони


АТ «Укрпошта» за сприяння Міністерства охорони здоров’я та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України реалізує проєкт «Укрпошта. Аптека» з безкоштовної доставки ліків. 


Стартувавши на Донеччині та прикордонних районах Сумщини, наразі відповідний сервіс розширюється на прифронтові райони: Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину, Чернігівщину та всю Сумщину. 


Проєкт спрямований на те, аби в українців була можливість отримати доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де ті відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни, а також доступ до ліків, яких може не бути в найближчій аптеці. Крім того, можна придбати медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі «Доступні ліки». 


Щоб придбати лікарські засоби, необхідно зателефонувати до контакт-центру за номером 0-800-300-545 та слідувати підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем. 


Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що відпускають за програмою «Доступні ліки». Далі сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримає смс-повідомлення. Щоб перевірити, чи правильно укомплектовано замовлення, можна оглянути посилку під час отримання. Загалом терміни доставки становлять до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення). Доставка безоплатна.

https://www.facebook.com/krrada.official


1284Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: