Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 липня, 09:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/17/za-dobu-scho-minula-rjatuvalniki-priborkali-dvadtsjat-tri-pozhezhi-v-ekosistemi.htm
новини, 17 липня, 09:41

За добу, що минула, рятувальники приборкали двадцять три пожежі в екосистемі


Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 23 виїзди на гасіння пожеж сухостою та сміття в екосистемі області. Загальна площа пожеж складає більше 10 га. У Кропивницькому районі виникло 11 таких займань. У Голованівському, Олександрійському та Новоукраїнському районах по 4 пожежі в кожному, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, у с. Дмитрівка Дмитрівської СТГ Кропивницького району виникло найбільше займання на відкритій території. Його площа становить 1,7 га.


У с. Свірневе Голованівської СТГ Голованівського району ліквідовано пожежу 500 м2 сухої трави та 8 м2 покрівлі господарчої споруди на відкритій території.


Крім того, поблизу с. Піщаний Брід Новоукраїнської МТГ Новоукраїнського району рятувальники загасили пожежу 1,5 га сухої трави на відкритій території та легковий автомобіль Москвич 41.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


        

1548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: