Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня, 11:25
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/16/za-dobu-scho-minula-na-kirovogradschini-zafiksovano-dev-jat-zagorjan-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 16 липня, 11:25

За добу, що минула, на Кіровоградщині зафіксовано дев’ять загорянь на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 9 разів залучались на гасіння пожеж на відритих територіях громад, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У Кропивницькому районі ліквідовано п’ять таких займань: біля с. Карлівка Соколівської СТГ — 1 га сухої трави, с. Седнівка Устинівської СТГ — 200 м2 сухої трави, с. Новоградівка Кетрисанівської СТГ — 800 м2 сухої трави, с. Червоне Озеро Долинської МТГ — 100 м2 сухої трави та с. Нова Павлівка Соколівської СТГ — 1,5 га сухої трави.


Двічі такі займання гасили на території с. Олександрійське  Олександрійської МТГ Олександрійського району, а саме: 800 м2 сухої трави та 1 га сухої трави, сміття та вугільного пилу на відкритій території. 


По одному займанню ліквідквали бійці ДСНС Голованівського району (с. Садове Гайворонської СТГ — 200 м2 сухої трави) та Новоукраїнського району (м. Новоукраїнка — 200 м2 сухої трави).


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем. А спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. 


        

1201Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: