Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня, 09:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/16/lvivskii-tsentr-proftehosviti-zaproshue-vas-na-kursi-za-osvitnoju-programoju-testuvalnik-programnogo-zabezpechennja-.htm
новини, 16 липня, 09:56

Львівський центр профтехосвіти запрошує вас на курси за освітньою програмою «Тестувальник програмного забезпечення»


Тестування програмного забезпечення – твій шлях в ІТ!


Хто такий Тестувальник ПЗ?


Кожного дня ми користуємось інформаційними продуктами і сприймаємо їх, як невід’ємну частину нашого життя. Хотілося б, щоб все працювало ідеально, але постійно щось не натискається, довго завантажується або має поганий вигляд на вашому пристрої. Для того, щоб уникнути таких ситуацій, на проектах з розробки програмного забезпечення призначають людей, відповідальних за якість продукту. Вони більш відомі як QA-інженери або тестувальники. Це люди, які вивчають роботу програм до найдрібніших деталей. Вони добре розуміють для чого було створено той чи інший додаток, хто ним користується, в чому його переваги і недоліки, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Кому підходить професія Тестувальник ПЗ?


На старті кар'єри, тестувальнику не завжди потрібні глибокі знання програмування, що робить цю професію доступною для людей без технічної освіти. Робота тестувальника передбачає багато взаємодії з розробниками, дизайнерами та іншими членами команди, що може бути привабливим для тих, хто любить спілкуватися і працювати в команді. Тестувальники мають можливість рости та розвиватися в різних напрямках, таких як автоматизація тестування, менеджмент або розробка програмного забезпечення.


Які перспективи у Тестувальника ПЗ?


Умови праці в сфері інформаційних технологій є одними з найкращих на ринку. Гнучкий графік, оплачувана відпустка та лікарняні, медична страховка, абонементи у спортзали, можливість працювати дистанційно або у зручному офісі – роботодавці створюють багато гарних пропозицій для своїх працівників. Станом на другий квартал 2024 року середня заробітна плата тестувальника-початківця складає не менш як $300. Фахівець з роком досвіду може розраховувати на $800, а вже за два-три роки досягнути оплати в $1700.


Якщо ви маєте аналітичне мислення, любите працювати в команді, мрієте про гнучкість та можливість дистанційної роботи, бажаєте швидко розвиватися, тоді Львівський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятостізапрошує вас на курс «Тестувальник програмного забезпечення».


З 12.08.2024р. по 06.09.2024 р.

ДИСТАНЦІЙНО

20 уроків


Доступ до запису занять


Навчання БЕЗКОШТОВНЕ для безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни!


Вартість навчання для фізичних та юридичних осіб від 3200 до 3500 грн.! (остаточна вартість розраховується після формування групи)


Розпочни свій шлях в ІТ!


Зареєструватися на навчання можна за формою:

https://forms.gle/LsSK5jWG7HRRMCLr9

ільше інформації про навчання:

м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122

тел.: +38067 6720852

lcptodcz.lviv.ua

[email protected]



2365Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: