Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня, 09:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/16/kropivnitski-rjatuvalniki-proveli-bezpekovii-zahid-dlja-molodi-v-tsentri-turizmu-foto-.htm
новини, 16 липня, 09:44

Кропивницькі рятувальники провели безпековий захід для молоді в центрі туризму (ФОТО)


Підростаюче покоління завжди у фокусі підвищеної уваги рятувальників. Тож, працівники Служби порятунку активно підтримують будь-які ініціативи громадськості, що прагне знати більше про безпеку, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, сьогодні за ініціативи Громадської організації “Сила. Істина. Честь” надзвичайники провели безпекову акцію для молоді та вимушених переселенців на базі Кіровоградського обласного центру туризму та краєзнавства. 


Знаючи з досвіду, що знання найкраще засвоюються під час відпрацювання практичних завдань, рятувальники запропонували учасникам акції різноманітні активності. Так, повторення правил пожежної безпеки відбулося просто під час естафети, де треба було проявити спритність та не схибити з правильною відповіддю, щоб не підвести команду. 


Найскладнішим, та разом з тим, і найцікавішим для учасників став етап гасіння умовної пожежі з елементами бойового розгортання. 


Найкраще про вибухонебезпеку знають наші піротехніки. Своїм бойовим досвідом та знаннями про те, як захиститися від мінної загрози, поділилися сапери ДСНС. А після цього кожен охочий мав змогу відчути на собі, як то воно — тримати у руках міношукач та жвавенько рухатися у повному піротехнічному спорядженні.


Врятуватися від спеки та дати юним учасникам повну розрядку допоміг імпровізований дощ з пожежного ствола. Емоційно наповнені та підкріплені знаннями у сфері безпеки молоді люди подякували рятувальникам за влаштовану розвагу. Свою вдячність надзвичайникам за співпрацю висловили врученням Подяки й організатори заходу. 


А не забути важливого юнакам та дівчатам допоможуть тематичні застережні листівки від UNICEF та друкований вісник “Палаючі новини”.

             &tf6         


950Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: