Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня, 14:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/16/kompaniivska-molod-vzjala-uchast-v-realizatsii-proektu-osvitnii-draiv-mental-health-.htm
новини, 16 липня, 14:41

Компаніївська молодь взяла участь в реалізації проєкту «Освітній Драйв - Mental Health»


Команда Червоновершського ліцею пройшла проєктний воркшоп та отримала фінансування на реалізацію проєкту «Разом ми здолаємо/We will overcome together” .


Проєкт передбачає підвищення рівня обізнаності щодо розпізнавання ознак стресу та розуміння його впливу на фізичне та ментальне здоровʼя, здобуття навичок самодопомоги в повсякденному житті.


Загалом було проведено чотири тренінгові заняття з технік тілесної релаксації на природі та два тренінгові заняття на тему «Поведінка та самодопомога в стресових ситуаціях». Для участі залучено понад сто учасників.


Проєкт «Освітній драйв» створений в межах програми «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок  UPSHIFT», яка реалізується ГО «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через банк розвитку KfW.

https://t.me/kirovohradskaODA/21970

              

1222Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: