Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня, 11:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/15/u-rivnenskomu-tsentri-profesiino-tehnichnoi-osviti-startue-navchannja-za-profesieju-litsjuvalnik-plitochnik-.htm
новини, 15 липня, 11:43

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти стартує навчання за професією «Лицювальник-плиточник»


Нині, в умовах війни, особливо затребуваними стають будівельні професії. Державна служба зайнятості оперативно реагує на потреби часу і пропонує на базі власної мережі центрів професійно-технічної освіти професійне навчання, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Для прикладу 23 липня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Лицювальник-плиточник».Термін: 5 місяців.


Чому варто обрати саме цей курс? Відповідь проста – ви отримаєте не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які допоможуть вам стати справжнім професіоналом. Викладачі навчального закладу впевнені, що ви будете готові до викликів та завдань, що стоять перед сучасним лицювальником-плиточником.


Не втрачайте можливості розширити власні професійні горизонти та забезпечити собі стабільне майбутнє.


Додаткову інформаціюможна отримати уфахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем перебування, контакти тут http://surl.li/pacfp


Нагадаємо, що для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.



872Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: