Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня, 11:12
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/15/rjatuvalniki-trichi-likvidovuvali-naslidki-dtp-ta-vrjatuvali-dvoh-gromadjan.htm
новини, 15 липня, 11:12

Рятувальники тричі ліквідовували наслідки ДТП та врятували двох громадян


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини три рази залучались для ліквідації наслідків ДТП.


Так, 13 липня о 07:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за участі автомобіля Mersedes Sprinter та трактора МТЗ-892, для ліквідації наслідків якого потрібна допомога рятувальників. Подія сталася на автодорозі Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв», біля с. Веселівка Кетрисанівської СТГ Кропивницького району. Особовим складом 24-ї пожежно-рятувальної частини, що прибув до місця виклику,  надано допомогу з ліквідації наслідків ДТП в частині вилучення та буксирування транспортних засобів на безпечну ділянку дороги. Внаслідок ДТП травмовано водія трактора 1969 р.н., якого передано працівникам швидкої медичної допомоги. 


Того ж дня о 20:35 стало відомо про необхідність залучення рятувальників для надання допомоги громадянам, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду у с. Бірки Олександрівської СТГ Кропивницького району. Силами олександрівського підрозділу ДСНС було надано допомогу по вилученню з-під мосту двох чоловіків 1994 р.н. та 1989 р.н., куди вони потрапили внаслідок ДТП при керуванні мотоциклом. Постраждалих було транспортовано до карети швидкої медичної допомоги.


О 22:08 бобринецькі рятувальники залучались для ліквідації наслідків  ДТП за участі вантажного автомобіля ГАЗ-3302, яке сталося  на автодорозі Н-14, біля с. Роздолля, Кетрисанівської СТГ Кропивницького району. Аварійний автомобіль було встановлено на колеса та відбуксировано на безпечну ділянку дороги. Внаслідок ДТП травмовано водія автомобіля  1956 р.н., якого госпіталізовано до Бобринецької центральної районної лікарні, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


1004Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: