Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня, 14:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/15/10-mastheviv-litnogo-garderobu-u-kropivnitskomu-provedut-vidkritu-zustrich-iz-personalnoju-stilistkoju.htm
новини, 15 липня, 14:56

10 мастхевів літнього гардеробу: у Кропивницькому проведуть відкриту зустріч із персональною стилісткою



16 липня у Кропивницькому на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть відкриту зустріч із персональною стилісткою Олесею Харченко. Учасницям розкажуть про найактуальніші тренди літа 2024 року та допоможуть створити стильний та функціональний літній гардероб. 


За словами організаторів, до участі у майстер-класі запрошують УСІХ жительок Кропивницького, хто хоче дізнатися більше про стиль — жодних обмежень по віку немає. Стилістка розповість про секрети вибору речей та розбере окремі предмети гардеробу з поясненнями. 


«На цьому майстер-класі ви дізнаєтеся про найактуальніші тренди літа 2024 року та отримаєте корисні поради щодо створення стильного та функціонального літнього гардеробу. Олеся Харченко поділиться секретами, як обрати десять основних речей, які мають бути у вашому гардеробі цього літа. А ще дасть практичні поради щодо того, як обрати одяг для літа, розповість про кольорову гаму та принти, а також аксесуари для завершення образу. Приходьте, буде дуже пізнавально та корисно», — кажуть у Гончаренко центрі Кропивницький.


Майстер-клас відбудеться у вівторок, 16 липня о 17:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр). Зареєструватися на подію можна за посиланням. Вік учасників — необмежений.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1352Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: