Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня, 14:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/13/bezkoshtovni-uroki-z-pravil-dorozhnogo-ruhu-proponue-goncharenko-tsentr.htm
новини, 13 липня, 14:27

Безкоштовні уроки з правил дорожнього руху пропонує Гончаренко центр

Минулого року Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №7354 про самостійне вивчення майбутніми водіями теоретичної частини, не відвідуючи автошколу. 

За безкоштовною теоретичною частиною можна прийти у Гончаренко центр на курс безпеки дорожнього руху. Викладає його Олег Кондратенко - інструктор та викладач теорії більш ніж з 14-річним досвідом. 

Зараз Олег працює зі студентами та студентками лише індивідуально (по практичній частині) та ще читає лекції для груп у Гончаренко центрі. 

Сюди він потрапив за пропозицією одного зі своїх колег. 

 «Один зі студентів нашого курсу англійської мови порадив нам пана Олега, з яким разом працював в автошколі», - розповіла директорка центру Вікторія Талашкевич. 

Курс з безпеки дорожнього руху триває з березня цього року. Проводиться щопʼятниці о 14:00 у культурно-освітньому просторі. Поки курс не планують відміняти. 

«Я думаю, що курс триватиме, поки в мене буде можливість і поки будуть охочі слухачі та слухачки», - жартома сказав Олег. 

На курс приходять не тільки ті, хто хочуть чомусь навчитися, а й бажаючі дізнатися більше або щось нагадати з правил дорожнього руху - і пішоходи та велосипедисти також. 

Індивідуально Олег Кондратенко займається професійно - має сертифікований та обладнаний автомобіль. Дає приватні уроки з водіння. Але тільки тим, хто здав у МРЕО екзамен з теоретичної частини.

«Люди до мене звертаються за рекомендацією. І більше зараз не потрібно, адже велика черга»,
- розповів викладач Олег. 

Курс складається з 5 занять, старт нового навчального циклу - у пʼятницю, 19 липня. Але дмректорка центру Вікторія Талашкевич розповідає, що немає різниці, на яке за рахунком заняття приходити:  
«Деякі приходять на третє, четверте, пʼяте, а потім - на перше, друге». 

Шоб потрапити на заняття, бажаючим слід заповнити анкету -
https://cutt.ly/ewOqe1Gq Навчання на курсі у Гончаренко центрі безкоштовне.


текст - Олена Панкова, фото - Марина Кашлакова

1390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: