Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня, 14:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/12/za-dobu-scho-minula-rjatuvalniki-priborkali-dvadtsjat-tri-pozhezhi-v-ekosistemi.htm
новини, 12 липня, 14:13

За добу, що минула, рятувальники приборкали двадцять три пожежі в екосистемі


Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 23 виїзди на гасіння пожеж сухостою та сміття в екосистемі області. Загальна площа пожеж складає більш ніж 8 га, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Найбільша кількість пожеж сталась у Кропивницькому районі — 10. В Олександрійському районі 7 разів гасили аналогічні пожежі. В Новоукраїнському районі виникло 4 займання на відкритій території, а в Голованівському районі — 2.


Так, у с. Кетрисанівка Кетрисанівської СТГ Кропивницького району вигоріло 1,2 га сухої трави на відкритій території.


У с. Олексіївка Піщанобрідської СТГ Новоукраїнського району згоріло 0,08 га сухої трави та 1,5 га пшениці на корені на полі. 


Крім того, поблизу с. Аврамівка Катеринівської СТГ Кропивницького району сталась пожежа 2,5 га пожнивних залишків пшениці на полі.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


       

1628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: