Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня, 14:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/12/u-kropivnitskomu-provedut-bezoplatnu-lektsiju-pro-psihologiju-stresu.htm
новини, 12 липня, 14:43

У Кропивницькому проведуть безоплатну лекцію про психологію стресу


17 липня на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Кропивницький проведуть лекцію про психологію стресу від волонтерів Українського Червоного Хреста. Участь безоплатна. 


За словами організаторів, лекція буде присвячена тему травматичного стресу та ефективної боротьби із ним. 


«Під час заходу ми говоритимемо про те, що таке «нормальні реакції на ненормальні ситуації», як наш організм реагує на сильні стресові переживання, а також як виявити у себе ознаки дистресу. Учасники також зможуть навчитися самодопомоги та зменшення симптомів стресу у кризовий період. Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про травматичний стрес і як ефективно з ним боротися — чекатимемо на кожного та кожну», — зазначають організатори. 


Проводять зустріч консультантки з базової психосоціальної підтримки Наталія Комнатна та Юлія Несин. Вони є волонтерками обласної організації Українського Червоного Хреста та спеціалізуються на психічному здоров'ї і психосоціальній підтримці. Дівчата є базовими консультантами з психосоціальної підтримки. Протягом двох років волонтерки проводять заходи для дітей та дорослих, інформаційні сесії та консультації, працюють з різними категоріями населення. 


Майстер-клас відбудеться у середу, 17 липня о 17:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр). Зареєструватися на подію можна за посиланням. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


887Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: