Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня, 15:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/12/u-kropivnitskomu-gromadjanam-nagadali-pravila-bezpechnogo-vidpochinku-na-vodi.htm
новини, 12 липня, 15:44

У Кропивницькому громадянам нагадали правила безпечного відпочинку на воді


Навіть під час відпочинку не варто забувати про власну безпеку. З метою  інформування населення та нагадування правил безпечної поведінки біля водойм співробітники Служби порятунку постійно проводять просвітницькі бесіди з відпочиваючими, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


12 липня рятувальники ГУ ДСНС в області разом зі співробітниками патрульної поліції провели на березі річки Інгул у мікрорайоні Новомиколаївки обласного центру роз’яснювальну роботу про необхідність суворого дотримання правил поведінки біля води. 


Громадянам була озвучена статистика травмування та загибелі з початку року на водоймах Кіровоградщини. Нагадали, як запобігти нещасним випадкам на воді, як надавати допомогу людині, яка тоне, та прийоми першої домедичної допомоги при сонячних ударах, травмуваннях кінцівок і у випадках утоплення. 


У ході роз’яснювальної роботи усім співрозмовникам були вручені листівки із застереженнями та рекомендовано у разі надзвичайної події звертатись до Служби порятунку - “101”.

                     


1370Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: