Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня, 12:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/12/golova-oblradi-pidpisav-trudovii-kontrakt-iz-kerivnikom-komunalnogo-pidpriemstva-po-upravlinnju-budinkami.htm
новини, 12 липня, 12:59

Голова облради підписав трудовий контракт із керівником комунального підприємства по управлінню будинками


Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд сьогодні, 12 липня, підписав трудовий контракт із керівником комунального підприємства по управлінню будинками Олександром Чудним. Він діятиме наступних п’ять років. 


Юрій Дрозд поспілкувався з колективом комунального підприємства, зазначивши, що саме від їхньої ефективності залежить результативність роботи і обласної ради, і обласної військової адміністрації. 


«Ми живемо у дуже складний час. Ворог зробив нашу енергогенерацію, наші розподільчі потужності ціллю номер один. І саме у таких умовах ми всі маємо готуватися до чи не найскладнішої в нашій історії зими, – наголосив голова Кіровоградської обласної ради. – Головна передумова успіху будь-якого підприємства – його трудовий колектив. Я вірю, що разом із цим керівником ви забезпечите виконання найскладніших завдань сьогодення». 

    

1131Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: