Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 10:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/u-kropivnitskomu-pid-chas-spilnogo-patruljuvanja-lisoparku-gromadjan-navchali-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 8 липня, 10:45

У Кропивницькому під час спільного патрулюваня лісопарку громадян навчали правил пожежної безпеки (ФОТО)


За прогнозом гідрометеорологічного центру, наступного тижнястовпчик термометра може перетнути позначку +40ºС. Синоптики обіцяють жителям Кіровоградщини аномальну спеку. Очікуєтьсянайвищийклас пожежної небезпеки. А отже, у рази зросте ймовірність виникнення пожеж в екосистемі нашої області. Про шкоду довкіллю, господарству і людям від таких пожеж годі й говорити. Отож рятувальники у складі мобільних груп разом із поліцейськими та лісівниками продовжують патрулювати зелені зони Кіровоградщини та проводити роз’яснювальну роботу серед населення, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


7 липня рятувальники у складі мобільної групи провели профілактичне відпрацювання у лісопарку обласного центру. Для ефективного моніторингу обстановки здійснили обстеження патрульованої території за допомогоюквадрокоптера. 


Під час роз’яснювальної роботиорганізатори рейду закликали кропивничан бути обережними з вогнем, особливо поблизу лісових насаджень та полів, де йдуть жнива. Переконували не розкладати багать, не палити сміття, не кидати непогашених недопалків та сірників у суху траву.

  

Правоохоронці нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж в екосистемі.


Усім співрозмовникам вручили листівки із застереженнями та порадили у разі пожежі негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».


             

1564Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: