Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 11:47
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/sluzhba-zainjatosti-proponue-bazhajuchim-pidvischiti-svoju-kvalifikatsiju-za-spetsialnistju-vodii-avtotransportnih-zasobiv-.htm
новини, 8 липня, 11:47

Служба зайнятості пропонує бажаючим підвищити свою кваліфікацію за спеціальністю "Водій автотранспортних засобів"


Якщови точно впевнені, що водіння автотранспортних засобів – це ваша професія, то не зайвим буде і підвищити свій професійний рівень! Це ви можете зробити разом з Державною службою зайнятості.


Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти пропонують вамосвоїти курс цільового призначення та підвищити свою кваліфікацію за спеціальністю «Водій автотранспортних засобів (категорія «СЕ»)», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Навчання розпочинається 17 липня 2024 року і триватиме 1,5 міс.За відносно короткий термін досвідчені педагоги та інструктори центру допоможуть вам засвоїти теоретичний матеріал, здобути й ефективно відпрацювати навички водіння на навчальному майданчику. На вас чекає надійна освітня платформа для здобуття професійних знань та підготовки професійних учасників дорожнього руху!


До відома. Зареєстровані безробітні зможуть навчитися водійській майстерності безкоштовно.


Мрієте про стабільну та перспективну кар’єру водія – більш детальну інформацію можна дізнатись у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp. 


Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF



1403Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: