Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 12:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/ponad-6-4-tis-viiskovozobov-jazanih-aktualizuvali-dani-cherez-prozorii-ofis-.htm
новини, 8 липня, 12:42

Понад 6,4 тис військовозобовʼязаних актуалізували дані через «Прозорий офіс»

 

З 18.05 по 5.07 через ЦНАП «Прозорий офіс» і Новенське відділення ЦНАП «Прозорий офіс» адміністратори прийняли 6 481 заяву від військовозобовʼязаних про актуалізацію даних і отримання копії військово-облікового документу із QR-кодом.


У тому числі, за минулий тиждень - 1 591 заяву.


Нагадуємо, що у ЦНАП після уточнення облікових даних можна отримати військово-обліковий документ із QR-кодом, за яким перевірятимуть дійсність документа. Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника.


За інформацією Ситуаційного центру Міноборони, станом на 7.07, кількість оновлень сягнула майже 3.2 мільйона.


Оновити дані можна, звернувшись у найближчий ТЦК або ЦНАП. Або завантаживши застосунок Резерв+ в App Store чи Google Play та авторизувавшись через Bank ID. У застосунку також доступний QR-код, який після оновлення даних згенерує всю інформацію щодо військовозобовʼязаного і має таку ж юридичну силу, як і паперовий документ.

https://t.me/kirovohradskaODA/21685


1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: