Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 11:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/pererahunok-subsidii-cherez-zminu-tarifu-provoditsja-avtomatichno-pensiinii-fond.htm
новини, 8 липня, 11:22

Перерахунок субсидій через зміну тарифу проводиться автоматично - пенсійний фонд


У зв’язку з підвищенням тарифу на послугу з постачання електричної енергії з 01.06.2024 перерахунок житлової субсидії проведено без звернення громадян. Тобто розмір субсидії змінився автоматично. Про це повідомила Олена Романченко, заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.


Перерахунок проведено 57603 домогосподарствам. Середній розмір підвищення склав 218,32 гривень.


Пенсійний фонд України надіслав отримувачам виплат повідомлення щодо призначення / непризначення житлових субсидій, а також поінформував про необхідність звернутися до Фонду, якщо така потреба існує. 


Нагадуємо, що ознайомитись з інформацією про розмір субсидії на неопалювальний період можна в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.


Для цього необхідно:


1. Зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua.


2. Авторизуватись за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або Дія.Підпису, або ID.GOV.UA. Увійти в особистий кабінет.


3. У меню зліва обрати рубрику “Мої повідомлення“.


4. У вікні, що з’явиться на екрані, перейти в “Індивідуальні повідомлення“ та ознайомитись з текстом повідомлення щодо житлової субсидії.



1289Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: