Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня, 11:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/08/na-kirovogradschini-za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-20-zagoran-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 8 липня, 11:13

На Кіровоградщині за добу рятувальники ліквідували 20 загорань на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 20 разів залучались на гасіння пожеж на відритих територіях громад. Шість разів такі пожежі ліквідовували спільно з місцевими пожежними командами, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Загорання сухостою, пожнивних залишків та сміття виникли на відкритих територіях чотирьох районів області. Найбільша їх кількість зафіксована у Кропивницькому районі — 7, в Голованівському — 5, в Олександрійському та Новоукраїнському районах — по 4. 


Найбільша за площею пожежа виникла поблизу с. Рощахівка Кетрисанівської СТГ Кропивницького району, де горіло 2,8 га сухої трави на відкритій території.


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем. А спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. 

             


1560Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: