Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/01/na-forumi-obgovorili-medichnu-ta-psihologichnu-reabilitatsiju-veteraniv-ta-veteranok.htm
новини, 1 липня, 15:59

На форумі обговорили медичну та психологічну реабілітацію ветеранів та ветеранок


У Чернівцях відбувся регіональний форум «Кращі практики ветеранської політики: як побудувати партнерства і створити можливості для інтеграції ветеранів у цивільне життя»


Від Кіровоградщини онлайн-участь взяла заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова.


В рамках форуму відбулися чотири панельні дискусії. Йшлося, зокрема, про роль держави і громадянського суспільства у питанні реінтеграції ветеранів у цивільне життя. Учасники говорили про медичну та психологічну реабілітацію ветеранів та ветеранок. 


«Ветеранська політика області це не тільки соціальний захист, вона пронизуватиме всі сфери, тому важливо мати лідерів-партнерів в різних напрямках, задля розбудови якісної людиноцентричної системи. Повага, подяка, шана та героїзація - те що має вкладатися в підходи та сервіси, щоденну комунікацію на всіх рівнях. Кіровоградщина - патріотична територія, де захист країни так чи інакше стосується кожної другої родини, тому управлінці всіх рівнів, надавачі послуг та народні обранці - зараз, як ніколи мають бути обʼєднаними щодо створення якісних гідних сервісів по роботі з захисниками і захисницями», - зазначила Катерина Колтунова.

https://t.me/kirovohradskaODA/21426

         

948Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: