Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 15:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/dostupna-posluga-zamovlennja-individualnih-nomernih-znakiv.htm
новини, 18 червня, 15:14

Доступна послуга замовлення індивідуальних номерних знаків



Бути індивідуальністю та виділятися на дорозі. У кожного власника індивідуального номерного знаку своя історія і причина замовлення нестандартних номерів. І вже пройшов місяць, як кожен бажаючий автовласник може замовити собі цікаву комбінацію літер чи цифр. 


Сервісні центри МВС вже місяць, як відновили послугу із виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів. З 14 квітня цього року було здійснено понад 2380 замовлень індивідуальних номерних знаків, з яких близько 2330, тобто майже 98 % замовлень було зроблено через Кабінет водія.


Нагадаємо, індивідуальний номерний знак – це додаток до номерного знаку державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис є унікальним і не може повторюватись. 


Вартість послуги:


- спецпродукція (номерний знак) для легкових авто – 204 грн;

- спецпродукція (номерний знак)  длямотоциклів –  92,4 грн;

- три символи (мінімальнезамовлення) – 300 грн;

- кожнийнаступний (до восьми символів) – 90 грн;

- графічнийелемент – 500 грн.


Автовласники можуть замовити індивідуальні номерні знаки онлайн в Кабінеті водія або у будь-якому зручному сервісному центрі МВС при особистому зверненні. 


Забрати готовий індивідуальний номерний знак можна у Головному сервісному центрі МВС за адресою м. Київ, вул. Мрії, 19. Або замовити доставку на відділення Нової пошти. 


Аби закріпити індивідуальні номерні знаки необхідно перереєструвати авто у сервісному центрі МВС та отримати нове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. 


Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: