Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 14:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/dilnichni-ofitseri-politsii-kirovogradschini-otrimali-zaohochennja.htm
новини, 18 червня, 14:26

Дільничні офіцери поліції Кіровоградщини отримали заохочення


Захід із нагоди Дня служби відбувся у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Дільничні офіцери поліції Кіровоградщини отримали відзнаки «За службу державі»,подяки ГУНП в області. 


Голови відомчих профспілкових організацій Валерій Шевчук та Дмитро Мацібора вручили поліцейським грамоти профспілки та цінні подарунки – наручні годинники.


Очільник поліції області Роман Козьяков подякував правоохоронцям за сумлінне несення служби, співпрацю з представниками органів місцевого самоврядування та населенням, спрямовану на формування безпечного середовища, зокрема в умовах воєнного стану. 


«Питання безпеки та захисту громадян - одне з пріоритетних. На дільничних офіцерів поліції покладено низку важливих завдань у цьому напрямку, зокрема з проведення комплексної профілактичної роботи, що сприяє попередженню правопорушень та підтриманню правопорядку в області, несення служби на деокупованих територіях», - зазначив керівник відомства Роман Козьяков.


Загалом за 5 місяців поточного року дільничними офіцерами забезпечено реагування на понад 14 тисяч звернень громадян, розкрито 585 злочинів, виявлено та припинено більше 6,7 тисяч адміністративних правопорушень.


На сьогодні 6 дільничних офіцерів поліції несуть службу у складі зведеного загону у південних і східних областях держави.

            

1127Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: