Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня, 15:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/12/kirovogradska-oblrada-gotuetsja-do-plenarnogo-zasidannja-sesii.htm
новини, 12 червня, 15:44

Кіровоградська облрада готується до пленарного засідання сесії


У межах підготовки до пленарного засідання 22-ї сесії Кіровоградської обласної ради відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім’ї, молодіжної політики. 


Учасники заходу погодили кілька важливих проєктів рішень. Серед них – про звіт про роботу за рік голови обласної ради Юрія Дрозда та про звіт про виконання обласного бюджету Кіровоградської області за 2023 рік; про стан виконання Плану заходів на 2021-2023 роки із реалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки; про зміни в умовах оплати праці голови обласної ради Юрія Дрозда та першого заступника голови обласної ради Юрія Семенюка; про призначення директора Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є.Й. Мухіна. 


Також члени комісії внесли зміни до плану формування мережі академічних ліцеїв Кіровоградської області, що забезпечуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти з 1 вересня 2027 року. 


706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: