Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня, 09:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/28/u-kropivnitskomu-vidkrili-dokumentalnu-peresuvnu-vistavku-pro-podii-v-mariupoli.htm
новини, 28 травня, 09:14

У Кропивницькому відкрили документальну пересувну виставку про події в Маріуполі


Центр «ЯМаріуполь» Кропивницький і Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського відкрили документальну пересувну виставку «Маріуполь. 86 #наживо» вчора, 27 травня. Експонати виставки розповідають про трагічні події 86-денної облоги Маріуполя та показують місто до та після повномасштабного вторгнення.


«Сьогодні ми хочемо нагадати про масштаб трагедії Маріуполя та героїзм його захисників, про важливість боротьби за тих оборонців міста, хто досі перебуває в полоні, – зазначає куратор виставки і керівник культурних проєктів центру «ЯМаріуполь» Кропивницький Олена Прохорова. – Ще одна мета виставки – показати, яким гарним був Маріуполь до вторгнення росії. За допомогою світлин ми розповідаємо правду про події, які відбувались у місті протягом цих 86 днів пекла».


Світлини, навколо яких побудовано виставку, вдалось переслати або вивезти з окупації. Також на виставці наведено фрагменти листувань мешканців Маріуполя – очевидців блокади. 


Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/270520242011

https://t.me/oblrada_kr/6592

      

1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: