Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня, 13:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/15/popit-na-poslugu-perereestratsii-transportnogo-zasobu-viris-na-34-.htm
новини, 15 травня, 13:29

Попит на послугу перереєстрації транспортного засобу виріс на 34%


У сервісних центрах МВС спостерігається ажіотаж на послугу перереєстрації авто. У березні цього року було здійснено майже 184 тисяч реєстраційних операцій, а у квітні – понад 247 тисяч. Зокрема збільшилася кількість наданих послуг, здійснених за договором дарування. Про цезаявив начальник Головного сервісного центру МВС у коментарі до сюжету телеканалу ICTV для марафону «Єдині новини». «У березні цього року за договором дарування було перереєстровано близько 700 транспортних засобів. У квітні число наданих послуг по договору дарування зросло до майже 5 200. Це стосується перереєстрації автівок на родичів: чоловік, дружина, батьки, діти, — за спрощеною процедурою», — повідомив Микола Рудик. 


Експерти пов’язують ажіотаж з перереєстрацій автівок із законом про мобілізацію. Хто і за якою процедурою буде забирати транспортні засоби на потреби армії, спробували розібратися журналісти програми «Факти» ICTV. 


Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення у сервісних центрах МВС було добровільно передано на військові потреби майже 3 тисячі автомобілів. 


Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.



981Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: