Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня, 14:24
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/15/na-kirovogradschini-za-uchasti-narodnih-deputativ-obgovorili-rozvitok-industrialnih-parkiv.htm
новини, 15 травня, 14:24

На Кіровоградщині, за участі народних депутатів, обговорили розвиток індустріальних парків


На Кіровоградщині - команда народних депутатів України, на чолі із заступником голови Комітету ВРУ з питань економрозвитку Дмитром Кисилевським.


Про це повідомляється в телеграм каналі Кіровоградської ОВА:


«Головна тема нашого діалогу - розвиток індустріальних парків.


Так, ми чудово розуміємо, що пріоритет пріоритетів – допомога фронту, оборона, захист стратегічних об’єктів. Проте, не забуваємо, що економіка мусить стабільно працювати. Розігріти її, дати друге дихання – це внесок в обороноздатність країни, частина національної політики "Зроблено в Україні".


Наші економісти, місцевий бізнес працюють над створенням 3-х індустріальних парків. Двох - у Кропивницькому “Радій” та “Ростагропром” і одного – в Олександрії «Стан-Інвест». 


Запевнив нардепів, що ми готові й далі максимально сприяти і облаштовувати майданчики з комунікаціями, логістикою під будь-яке виробництво: переробка агросировини, легка промисловість, машинобудування. Тому в експертному колі обговорили умови, за яких можна розраховувати на практичну реалізацію заявлених проєктів. 


Найперше – отримати зелене світло від Мінекономіки.


Всупереч війні, зобов’язані рухатись і тримати стійкість».

https://t.me/kirovogradskaODA/10506

             

1307Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: