Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня, 13:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/10/jarmarkom-profesii-vidznachili-den-evropi-v-kropivnitskomu.htm
новини, 10 травня, 13:15

Ярмарком професій відзначили День Європи в Кропивницькому


Вже традиційно заходи, присвячені Дню Європи «Кіровоградщина європейська», включають в себе серію публічних заходів під назвою «Дні кар’єри ЄС».


Цьогоріч ярмарок професій  «Profi fair» приймає Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка на базі якого діє інформаційний центр ЄС Кіровоградської області.


У заході взяла участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. 


«Для українців це особливий день, адже відзначають його як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Україна — це держава, яка є співтворцем європейської цивілізації».


На площі були розгорнуті локації представників євроклубів Кіровоградшини, закладів загальної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти. Там вони мали мали змогу поділитись своїми думками та досвідом щодо впровадження стандартів і практик ЄС в Україні та взяти участь в програмах чи освітніх можливостях.

https://t.me/kirovohradskaODA/19551

      

710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: