Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня, 16:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/10/fahivtsi-dnipro-kirovograd-pojasnili-jak-vdalosja-zabezpechiti-vodoju-zhiteliv-svitlovodska.htm
новини, 10 травня, 16:42

Фахівці «Дніпро-Кіровоград» пояснили, як вдалося забезпечити водою жителів Світловодська


Фахівці ОКВП «Дніпро-Кіровоград» повідомили, яким чином вдалося забезпечувати протягом тривалого часу водопостачання для жителів Світловодська після раптової зупинки водогону через пошкодження електромереж. 


Раніше, коли раптово зупинявся водогін, жителі Світловодська страждали найбільше. Олександрійці, знамʼянчани та кропивничани мають можливість запастися водою з резервуарів. Натомість у мешканців міста на Дніпрі такої можливості не було. Вода у кранах завжди закінчувалася раптово – за пару хвилин. Щоб виправити ситуацію, фахівці ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розробили і втілили в життя проєкт резервного водопостачання Світловодська на випадок блекауту. 


Минулої доби інновації були випробувані в умовах, коли двічі зупинявся водогін поки енергетики ремонтували пошкоджену ракетою лінію електропередач. 


Водогін був знеструмлений о 5-й ранку. Проте, завдяки резервній системі, жителі Світловодська отримували воду до 9-ої години і, відповідно, змогли зробити її запаси.

https://t.me/oblrada_kr/6332

     

733Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: