Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 травня, 16:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/09/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-mistsevogo-zhitelja-v-nezakonnomu-zavolodinni-transportnimi-zasobami.htm
новини, 9 травня, 16:41

На Кіровоградщині поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному заволодінні транспортними засобами


Припинили злочинну діяльність мешканця Кропивницького району  співробітники підрозділів карного розшуку та кримінального аналізу обласного главку, Кропивницького районного управління поліції.


До поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про викраденнятранспортного засобу, який він залишив біля одного з медичних закладів.


У результаті проведеного комплексу заходів поліцейські визначилимісцезнаходження викраденого автомобіля та встановили особу зловмисника. Також правоохоронці встановили його причетність до скоєннянезаконного заволодіння авто на території міста Знам’янки. 


Під час проведення обшуку у домоволодінні, яким користувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили складові розукомплектованих автомобілів.


Особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.Судом обрано запобіжний захід тримання під вартою на 60 діб із правом внесення застави - 150 тисяч гривень.


Розслідування триває. Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Правоохоронці звертають увагу громадян на необхідністьвстановлення протиугоннихсистем на авто для захистутранспорту від злочинних посягань.


За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області


540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: