Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня, 10:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/07/armija-vidnovlennja-vidbudovue-krainu-uzhe-vidano-ponad-123-tisjachi-napravlen.htm
новини, 7 травня, 10:14

Армія відновлення відбудовує країну: уже видано понад 123 тисячі направлень


З початку дії програми«Армія відновлення»вже видано понад 123 тисячі направлень. На виплату заробітної плати для учасників робіт спрямовано 885 млн грн, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Участь у проєкті беруть безробітні з 19 регіонів України. 


Нагадуємо: оплата за виконання суспільно корисних робіт наразі становить до 12 тисяч гривень за повний відпрацьований місяць. 


Нагадаємо, що таке «Армія відновлення».


В Україні зараз дві армії: одна захищає нашу державу на воєнному фронті, інша - працює на економічному. І всі ті, хто своєю працею також наближають нашу Перемогу, складають «Армію відновлення». Люди, які з різних причин залишились зараз без роботи, можуть долучитись до цієї «армії» через виконання суспільно корисних робіт з відбудови країни.


Це можуть бути як роботи, спрямовані на задоволення потреб Збройних Сил України, так і на забезпечення загальних потреб функціонування економіки та життєдіяльності населення.


Детальніше про суспільно корисні роботи та про те, як до них можна долучитися - за посиланням https://www.dcz.gov.ua/people/socialwork


Працюємо та наближаємо нашу перемогу!



780Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: