Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня, 11:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/25/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-kilka-raziv-nadavali-dopomogu-naselennju-z-pribirannja-avariinih-derev-ta-gilok.htm
новини, 25 квітня, 11:14

На Кіровоградщині рятувальники кілька разів надавали допомогу населенню з прибирання аварійних дерев та гілок


За добу рятувальники здійснили 5 виїздів для надання допомоги жителям населених пунктів області з розпилювання та прибирання аварійних дерев та гілок, що впали на проїжджі частини доріг, автотехніку тощо, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Двічі така допомога надавалася жителям Олександрійського району: на вул. Набережній м. Світловодська та вул. Анатолія Кохана м. Олександрії.


Підрозділи Кропивницького району здійснили три виїзди для допомоги населенню в аналогічних випадках.  На вул. Віктора Паученка обласного центру розпилювали та прибирали гілку дерева, що впала на дроти. На вул. Металургів у сел. Новому прибирали дерево, що впало на пішохідну частину дороги. А біля с. Водяне Знам’янської громади місцевий підрозділ прибрав з проїжджої частини дороги перешкоду у вигляді поваленого дерева.

      


1047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: