Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня, 12:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/24/-erobota-zrobleno-v-ukraini-investitsii-derzhavi-u-rozvitok-ekonomiki.htm
новини, 24 квітня, 12:26

«єРобота» + «Зроблено в Україні»: інвестиції держави у розвиток економіки


Для стимулювання українського виробника до розширення виробництва та напрямків підприємницької діяльності уряд розробляє інструменти щодо інвестування коштів у реальний сектор економіки, зокрема,шляхом створення безперешкодного доступу та залучення бізнесу до грантових програм, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Одним з найуспішніших грантових проєктів Міністерства економіки України, який орієнтований на відкриття нового або розвиток діючого бізнесу за умови створення нових робочих місць, є програма «Власна справа», що стартувала у липні 2022 року і до нині реалізовується.


Для прикладу, у Кіровоградській області з дня створення цієї програми  погоджено 191 позитивне рішення. Серед напрямків, що розвивають підприємці та популяризують українську продукцію – випічка хлібобулочних та кондитерських виробів, виробництво гранітного піскоблоку,виготовлення індивідуальних замовленьпредметів із дерева, виробництво крафтових сирів, виготовлення продуктів швидкого харчування/напівфабрикатів, вирощування розсади молодих рослин, розведення равликів, розведення хвойних рослин, виробництвоекструдерного корму для тварин, виготовлення бентонітового наповнювача для зоотуалетів.  Перемога у гранті – це інвестиція у майбутнє власної родини та реальний сектор економіки.


Є бажання створити чи розвивати власний бізнес, доєднатися до платформи «Зроблено в Україні» та зробити внесок у розвиток економіки країни? Не зволікайте. Інструменти є!


Все про мікрогрантина власну справу, грант на сад, грант на теплицю, грант на переробне підприємство у «Дії», посилання тут https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota.



180Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: