Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 12:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/novi-mozhlivosti-dlja-kar-eri-vakansii-dlja-psihologiv-ta-praktichnih-psihologiv-na-kirovogradschini.htm
новини, 23 квітня, 12:59

Нові можливості для кар'єри: вакансії для психологів та практичних психологів на Кіровоградщині


Кіровоградський обласний центр зайнятості повідомляє про відкриття нових можливостей для тих, хто шукає роботу у сфері психології. Якщо ви маєте досвід у цій галузі або просто відчуваєте покликання допомагати іншим, це може бути ваш шанс долучитися до стабільного та цікавого професійного середовища, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Вакансії для психологів та практичних психологів є у різних установах та організаціях нашої області. Це відкриває двері для тих, хто прагне зробити значний внесок у добробут нашого суспільства через розвиток і підтримку психічного здоров'я.


Роботодавці Кіровоградщини пропонують до 16 000 гривень заробітної плати.


За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування, контакти за посиланням або пишіть нам у Телеграм-каналt.me/dcz_kir.


Інші вакансії можна переглянути:


- на сайті обласного центру зайнятості за посиланням: https://is.gd/LQ66ql;

- на Єдиному порталі вакансій - https://is.gd/EZ7xmm;

- у телеграм-каналах «Робота зараз: Державна служба зайнятості» та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує».



177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: