Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня, 14:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/23/-zrobleno-v-ukraini-sprijatlive-seredovische-dlja-investitsiinogo-klimatu.htm
новини, 23 квітня, 14:43

«Зроблено в Україні»: сприятливе середовище для інвестиційного клімату


Сьогодні набирає обертів масштабна урядова програма «Зроблено в Україні», повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Що таке платформа «Зроблено в Україні»?


Це ініціатива, спрямована на підтримку вітчизняного виробництва та стимулювання попиту на українські товари.


Мета кампанії – спонукати українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту. 


Для посилення власноїекономікиМіністерство економіки України  закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні»


Як приєднатися до платформи?


1.  Відвідайте сайт https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажте логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.


2.  Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників.

 

Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми, і вже сьогодні в Україні на базі обласних центрів зайнятості та їх філій відкрито 5 регіональних офісів «Зроблено в Україні».


В офісі підприємці можуть отримати допомогу та консультації щодо:


- урядових грантових програм підтримки діючого бізнесу, а також сприяння започаткуванню власного бізнесу;


- можливостей підвищення за сприяння служби зайнятості якості робочої сили шляхом отримання ваучера на професійне навчання;


- компенсаційних програм для роботодавців, які створюють нові робочі місця, працевлаштовують на них безробітних громадян, внутрішньо переміщених осіб,  облаштовують робочі місця при  працевлаштуванні громадян з інвалідністю.


Необхідно наголосити, що програма «Зроблено в Україні» - комплексна політика, покликана підтримувати українських виробників і посилювати економіку держави. Йдеться не лише про роздрібні товари для побутового споживання, а й про інші напрямки: пріоритетний доступ українських виробників до програм стимулювання попиту на українські товари, дешеві кредити й гранти для інвестицій та на розширення виробництва. Для прикладу, отримання компенсаційних виплат, що можуть стати реальною допомогою роботодавцям та  зменшити фінансове навантаження на роботодавця зі сплати податків, на придбання необхідного обладнання, а заощаджені кошти працедавці можуть спрямувати на розвиток бізнесу та збільшення заробітної плати працівникам.


Проусі в плюсі, коли зроблено в Україні, на сайті за посиланням  https://madeinukraine.gov.ua/#how-work


Разом ми можемо зробити українську економіку сильнішою!



198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: