Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня, 12:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/22/zastupnik-golovi-oblradi-pobuvav-na-vidkritti-navchalnih-kursiv-dlja-politseiskih-ofitseriv-gromad.htm
новини, 22 квітня, 12:56

Заступник голови облради побував на відкритті навчальних курсів для поліцейських офіцерів громад


У Кропивницькому на базі Донецького державного університету внутрішніх справ розпочали роботу навчальні курси для поліцейських офіцерів громад Національної поліції України. На курсах навчаються 159 слухачів-поліцейських із різних регіонів країни. 


«Ви розпочинаєте навчання за дуже важливим напрямом діяльності Національної поліції – забезпечення правопорядку на території громад, – звернувся до слухачів курсів перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк. – Депутати органів місцевого самоврядування Кіровоградщини розуміють необхідність поліцейських станцій на територіях громад. На території нашої області ведуться ремонти приміщень, де працюватимуть поліцейські офіцер громад. В свою чергу, Міністерство внутрішніх справ спільно з територіальними громадами знаходять ресурси для того, аби поліцейські офіцери громад мали сучасні умови роботи, були забезпечені транспортом та зв’язком…».

      

469Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: