Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня, 16:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/22/z-pochatku-roku-podatkivtsi-kirovogradschini-nadali-platnikam-podatkiv-37-8-tis-adminposlug.htm
новини, 22 квітня, 16:44

З початку року податківці Кіровоградщини надали платникам податків 37,8 тис адмінпослуг


Протягом січня-березня 2024 року податківці Кіровоградщини надали платникам податків 37,8 тис. адміністративних послуг, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


В.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз зазначила, що через центри обслуговування платників, місця прийому суб’єктів звернень та засобами комунікаційного зв’язку Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області забезпечується надання 81 адміністративної послуги.


Протягом січня – березня 2024 року спеціалістами податкового органу області надано 37,8 тис. адміністративних послуг, з них 29,7 тис., або                            78 відс., надано через центри обслуговування платників та місця прийому суб’єктів звернень, 8,1 тис., або 22 відс., отримано платниками податків в електронному вигляді.


Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; реєстрації платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи тощо.



233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: